Eieren
Eieren
0 Reviews | Review toevoegen

Scharreleieren uit Helvoirt

€ 2,00
Prijs per doosje van 10 stuks

Voorraad : 912

Aantal: 
Bestellen
10 scharreleieren voor €2,- 

In ons afhaalhuisje vind je nu ook scharreleieren van pluimveebedrijf van de Bosch uit Helvoirt. Zij hebben witte eieren. Wist je dat witte kippen duurzamer zijn dan bruine kippen? En een wit ei dus ook beter voor het milieu is dan een bruin ei.

De eieren mag je vooraf betalen en dan zelf mee pakken. Of je besluit ter plekke dat je eieren mee wilt nemen. Je kunt het dan contant (gepast) betalen via het geldkistje of stuur mij een whatsappje voor een tikkie. 

Met vertrouwen in onze klanten verkopen we nu al lange tijd ons vlees via het afhaalpunt. Dit is nog nooit fout gegaan. Daarom vertrouwen we erop dat het ook moet lukken om op deze manier eieren te verkopen. Dus zolang dit goed gaat, blijven we via deze weg ook eieren verkopen. 

Vergeet alleen niet je doosje eieren mee te nemen als je deze al betaald hebt. Deze staan dus standaard klaar in het afhaalhuisje. 
(Ik zal een reminder op het naamkaartje van de tas met vlees noteren) 


Voeg een review toe aan dit product en ontvang direct 3 spaarpunten cadeau! 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.