Waarom nog langer (geimporteerd) vlees in de supermarkt kopen terwijl u lekkere streekproducten in de buurt kunt verkrijgen, bij uw eigen boerderijwinkel, voor een veel betere prijs/kwaliteit verhouding? En met meer smaak! Proeft u het maar eens, dan zult u het ervaren.

Onze passie voor puur vlees delen we graag!

Wij werken met zeer veel passie en respect voor onze dieren. Ze worden bij ons geboren en wij zorgen ervoor dat ze gezond opgroeien, zich prettig voelen en daarmee optimaal kunnen groeien. We staan zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag voor ze klaar!

Onze dieren groeien stressvrij op en worden uiteindelijk zo diervriendelijk mogelijk geslacht. Wij weten wat we laten slachten en kunnen zo garanderen dat ons vlees een zeer goede kwaliteit heeft. 
Wij verkopen varkens, runds, kippen, gourmet en barbecue vlees. Alles is vrij van antibiotica en andere geur-, kleur- en smaakstoffen. Er is ook geen water of conserveermiddelen aan toegevoegd. Puur vlees! 

Ons vlees is puur en dat verschil zult u snel ervaren.

De varkens en koeien worden door een ambachelijke slager uit Helvoirt geslacht. Zij kennen het vak tot in de top en weten precies hoe zij kunnen zorgen voor de juiste verwerking.  
Het kippenvlees komt van een poelier uit de omgeving Tilburg. Zij brengen de kippen groot vanaf zeven weken leeftijd. Ze krijgen voer waarmee ze rustig groeien en hebben een dag en nacht ritme met binnen komend daglicht.

Via de site kunt u uw vlees bestellen en betalen. U hoeft het daarna alleen nog maar even op te halen, op Kruishoeveweg 3 in Vught (langs de N65). Hier vind u onze boerderij en daar tegenover ons afhaalpunt, Dankzij het afhaalpunt kunt u uw bestelling ophalen wanneer het u uit komt. U ontvangt binnen 24 uur een code waarmee u het afhaalpunt kunt betreden en uw bestelling uit de vriezer kunt halen.

Ons vlees is puur en dat verschil zullen onze klanten snel ervaren.

Let wel; Ons doel is om eerst (bijna) een gehele koe of heel varken te verkopen, voordat de volgende geslacht wordt. Zo kan het voorkomen dat sommige producten niet meer op voorraad zijn. Met de eerst volgende slachting wordt dit weer aangevuld.