Op deze pagina vind u de geplande slachtingen. Slachtingen zijn ongeveer 2 a 3 weken vooraf bekend. 

Sommige klanten hebben wensen voor een bijzonder stukje vlees, denk aan een stukje procureur of een groot stuk rib. Alles is mogelijk, zolang u maar op tijd uw wensen kenbaar maakt. Onze ambachtelijke slager zal dan het stuk vlees apart moeten uitbenen, daarom moet ik dit weten voordat de slager aan de slag gaat.  

Ook kan het zijn dat uw gezin bestaat uit vier personen of meer. Het kan zijn dat u het dan prettig vind om een vleespakket te ontvangen dat geheel verpakt is in gewichten voor 4 of meer personen. Zolang dit kenbaar is voor de inpakdag kan ik deze wens voor u meenemen. 
 
De voorraden zijn momenteel minimaal.
Dank voor de vele bestellingen ;). 
Bij de pagina 'geplande slachtingen' kun je altijd vinden wanneer wij een inpakdag hebben en voorraden dus worden aangevuld. 

Ter info:
Vrijdag 15 januari wordt het varkensvlees aangevuld. 
Vrijdag 22 janauri wordt het rundvlees aangevuld.