Vers varkensvlees (onverpakt)
Vers varkensvlees (onverpakt)
0 Reviews | Review toevoegen
Bestel zeer voordelig, uw eigen verse varkensvlees!
€ 130,00
Prijs per deel vh varken
Aantal: 
Bestellen
 
(In verband met stijgende voerkosten hebben we de prijs helaas moeten verhogen.)

Een kwart varken is minimaal 17 kg vlees, een half varken minimaal 35kg vlees en een heel minimaal 70kg. Afhanelijk van het geslacht gewicht. 

Bij een half varken is het vlees ongeveer als volgt verdeeld: 
6,8 kg Half om half gehakt (hier is dus wat rundergehakt aan toegevoegd)
6,8 kg Verse worst (ook met half om half gehakt)
5 kg Speklappen
4 kg Fricandeau
3 kg Halskoteletten
3 kg Ribkoteletten/Filetlapjes
2 kg Schnitzel
2 kg Hamlappen
1 kg vleesribben
500 gram (1 heel Varkenshaasjes per half varken)
600 gram (1 hele Spare rib per half varken)
300 gram Varkenslever (indien gewenst) 

Bij uw bestelling kunt u bij de opmerkingen nog aangeven of u de koteletten met of zonder bot wilt en de speklappen met of zonder zwoerd. 
Verder is het mogelijk om een deel van wat u bijvoorbeeld niet veel eet aan het gehakt of de worst toe te voegen. Zo krijgt u geen delen die toch niet gegeten worden en veel mensen hebben wel altijd graag het gehakt of de worst. 

Het verse vlees staat altijd op een vrijdag voor u klaar. Het kan dan tussen 11.00u en 21.00u opgehaald worden. Het vlees is dan nog super vers, dus mocht de vrijdag niet passen dan ligt het vlees ook goed bij ons in de koeling en kunt u het ook zaterdags ophalen.  

U bestelling wordt meegenomen bij de eerst volgende geplande slachting. U kunt bij de 'geplande slachtingen' checken of er al iets op de planning staat. 

Let op! Het vlees wordt dus niet voor u vepakt. U krijgt alles, gesneden in lapjes, in zakken. U zult het zelf nog moeten verpakken en invriezen. Het is handig om een dichte krat of koelbox mee te nemen, de zakken kunnen namelijk nog wat vocht lekken.  
Varkensvlees is in de vriezer (-18 graden) minimaal 6 maanden houdbaar. Voeg een review toe aan dit product en ontvang direct 3 spaarpunten cadeau! 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Helaas kunnen wij van woensdag (18 mei) tot en met zaterdagochtend (21 mei) geen bestellingen klaar leggen. Bestellingen die dinsdag (17 mei) voor 23.55u geplaatst zijn worden nog klaar gelegd. 
De bestellingen die daarna geplaatst worden zullen zaterdag (21 mei) na 11u klaar gemaakt worden. 
Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip!!