Soms hebben wij nog producten liggen die nog maar een korte houdsbaarheidsdatum hebben of zelfs over hun houdbaarheidsdatum heen zijn. Normaal gesproken eten we deze producten allemaal zelf op. Onze diepgevroren producten zijn dan altijd nog goed, alleen moeten wij ons nu eenmaal aan een verplichte houdbaarheidsdatum houden. 

Maar soms zijn er ook producten waarvan de verpakking open is gegaan in de vriezer. Hierdoor zijn er kleine stukjes van het vlees uitgedroogd en ziet dit er niet meer zo mooi uit. Ook dat eten wij normaal zelf op. We snijden het uitgedroogde stukje eraf en het is nog prima te eten. 

Dit zijn voorbeelden van producten die Too Good To Go zijn. Weggooien van eten doen wij sowieso niet. 
Maar nu leek het mij mooi als we deze producten toch nog kunnen verwaarden. Ten eerste om te zorgen dat onze vriezer niet overvol komt te liggen met producten die Too Good To Go zijn en ten tweede om ook mensen van deze goedkopere stukjes vlees te kunnen laten genieten. Zo hoeft vlees niet altijd prijzig te zijn. 

Alle producten gaan voor de helft (of minder) van de prijs weg. Maar het is dus wel een verrassing wat je krijgt. Dit kan kip, varkens of rund zijn. Bij grotere pakketen probeer ik zoveel mogelijk te variëren. 

Het kan ook zijn dat er tijdelijk geen van deze producten op voorraad is. 
Let wel op, voor deze producten moet je dus niet schrikken van producten die voorbij de officiele houdbaarheidsdatum zijn! 

 
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 4,75
Aantal: Bestellen
BLACK FRIDAY! 
Alleen dit weekend: 15% korting op alles!! Van 27 november tot en met 29 november.
Gebruik de kortingscode: blackfriday  
Let op:
ivm de drukte leggen we bestellingen van dit weekend verdeeld over de week klaar. Je mag een voorkeursdag van afhalen aangeven in het opmerkingenveld, graag zelfs! BVD!