Too Good To Go
Too Good To Go
1 Review | Review toevoegen
Help mee om voedselverspilling tegen te gaan.
€ 6,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Let op: bestel je er meer dan 1: dan krijg je wel veel dezelfde producten. Het maakt niet uit of je de 'too good to go' bij kip, varkens of rund hebt aangeklikt. Het is altijd een verrassing wat je krijgt. 

Soms hebben wij nog producten liggen die nog maar een korte houdsbaarheidsdatum hebben of zelfs over hun houdbaarheidsdatum heen zijn. Normaal gesproken eten we deze producten allemaal zelf op. Onze diepgevroren producten zijn dan altijd nog goed, alleen moeten wij ons nu eenmaal aan een verplichte houdbaarheidsdatum houden. 

Maar soms zijn er ook producten waarvan de verpakking open is gegaan in de vriezer. Hierdoor zijn er kleine stukjes van het vlees uitgedroogd en ziet dit er niet meer zo mooi uit. Ook dat eten wij normaal zelf op. We snijden het uitgedroogde stukje eraf en het is nog prima te eten. 

Dit zijn voorbeelden van producten die Too Good To Go zijn. Weggooien van eten doen wij sowieso niet. 
Maar nu leek het mij mooi als we deze producten toch nog kunnen verwaarden. Ten eerste om te zorgen dat onze vriezer niet overvol komt te liggen met producten die Too Good To Go zijn en ten tweede om ook mensen van deze goedkopere stukjes vlees te kunnen laten genieten. Zo hoeft vlees niet altijd prijzig te zijn. 

Alle producten gaan voor de helft (of minder) van de prijs weg. Maar het is dus wel een verrassing wat je krijgt. Dit kan kip, varkens of rund zijn. 
Voeg een review toe aan dit product en ontvang direct 10 spaarpunten cadeau! 

Sorteren op:

Review toevoegen
Hanneke - 05-03-2021 10:35

Ik heb bij mijn vorige bestelling een good-to-go pakketje besteld, en dat is uitstekend bevallen. Er zat bijvoorbeeld een pakje rosbief in wat ik zelf niet gauw zou bestellen, maar het vlees was heerlijk. Alles uit het pakketje was lekker. Toen ik het pakketje afhaalde was het net alsof ik een kadootje uitpakte! Voor herhaling vatbaar.