Ovenpasta met gehakt en courgette

Wat heb je nodig voor 4 personen?

- 500 gram gehakt
- 2 uien
- 1 courgette
- 3 tomaten
- 300 gram fusilli
- 2 el olijfolie
- 450 ml sugo basilico (pot)
- 250 gram mozzarella
 
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snipper de ui fijn. Snijd de courgette in blokjes.
  3. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de uien 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul. Voeg de courgette toe en bak 3 min. mee. Schep er de tomatensaus door en voeg peper en zout naar smaak toe. Neem de pan van het vuur.
  5. Vet de ovenschaal in. Schep de pasta door de tomaten-gehaktsaus en doe in de ovenschaal. Snijd de mozzarella en tomaat in plakjes. Dek de pasta dakpansgewijs af met de tomaten en de mozzarella. Bestrooi met peper en zout. Zet de pasta 20-25 min. in de voorverwarmde oven tot de mozzarella is gesmolten en begint te kleuren.

    Combinatietip: Lekker met frisse ijsbergsla met yoghurtdressing.

Ovenpasta met gehakt en courgette

Let op! We leggen vanaf 26 april 12.00u geen bestellingen meer klaar tot en met 12 mei.
Je kunt in deze periode wel een bestelling plaatsen, maar pas vanaf 13 mei ophalen.