Rundergoulash met rijst

Bereidingstijd: 20 minuten
Wachttijd: 3 uur

Wat heb je nodig voor 4 personen?

500 gram braadvlees of braadlappen
50 gram boter
3 uien
1 el paprikapoeder
1/2 el gedroogde Italiaanse kruiden
6 tomaten
300 gram witte rijst
125 ml creme fraiche
 
  1. Snijd de runderbraadlappen in stukken en bestrooi met peper en zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de stukken vlees in 5 min. rondom bruin.
  2. Snijd de ui in dunne partjes. Verdeel de ui rond het vlees, bak alles nog 2-3 min. Schep de paprikapoeder en de Italiaanse kruiden erdoor en bak nog 1 min.
  3. Snijd de tomaten in grote stukken en schep de tomaten door het vlees. Voeg peper en zout naar smaak toe. Smoor de goulash afgedekt op zacht vuur in 2-3 uur gaar.
  4. Kook de rijst gaar. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de goulash ernaast. Schep een flinke lepel crème fraîche op de goulash.

    Combinatietip: Lekker met sperziebonen.
Rundergoulash met rijst
Let op! We leggen vanaf 26 april 12.00u geen bestellingen meer klaar tot en met 12 mei.
Je kunt in deze periode wel een bestelling plaatsen, maar pas vanaf 13 mei ophalen.