Snelle spaghetti bolognese

Wat heb je nodig voor 4 personen:

- 375 gram rundergehakt
- 2 tenen knoflook
- 3 el olijfolie
- 600 gram italiaanse roerbakmix
- 3 tl italiaanse kruiden
- 1 kippenbouillontablet
- 300 gram spaghetti
- 800 gram tomatenblokjes
- 90 gram geraspte kaas
 
  1. Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit de olie in de hapjespan en bak de roerbakmix, knoflook en de Italiaanse kruiden 3 min.
  2. Voeg het gehakt toe en verkruimel het bouillontablet erboven. Bak 5 min. Voeg, als het water kookt, de spaghetti en eventueel wat zout toe en kook 12 min.
  3. Voeg ondertussen de tomatenblokjes en eventueel zout toe aan het gehakt en laat de saus 10 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper.
  4. Giet de spaghetti af en verdeel over de borden. Schep de saus erover en bestrooi met de kaas.
 
Snelle spaghetti bolognese

 
Let op! We leggen vanaf 26 april 12.00u geen bestellingen meer klaar tot en met 12 mei.
Je kunt in deze periode wel een bestelling plaatsen, maar pas vanaf 13 mei ophalen.