Varkansfricandeau met appelsaus

Wat heb je nodig voor 4 personen:
- 500 gram fricandeau
- zout en peper
- boter
- 2 uien
- 1 grote appel
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepen majoraan

1. Varkensfricandeau bestrooien met zout en peper. Boter verhitten en fricandeau in  ca. 5 minuten rondom bruinbakken.
2. Ui toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes meebakken. Langs rand van pan 11/2 dl water erbij schenken en fricandeau in 30 minuten zachtjes gaar stoven.
3. Met staafmixer ui door jus pureren. Appelblokjes, citroensap en majoraan door jus roeren en ca. 2 minuten zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
4. Vlees in dunne plakken snijden en dakpansgewijs op platte schaal leggen. Saus apart erbij geven.

Varkensfricandeau met appelsaus
Let op! We leggen vanaf 26 april 12.00u geen bestellingen meer klaar tot en met 12 mei.
Je kunt in deze periode wel een bestelling plaatsen, maar pas vanaf 13 mei ophalen.