Gehakthachee met rode kool

Wat heb je nodig voor 4 personen:
3 uien
450 gram rundergehakt
36 g hacheekruiden (zakje)
450 ml water
800 gram kruimige aardappelen
500 gram rode kool met appel (diepvries)

 
  1. Maak van het rundergehakt kleine gehaktballetjes. Snijd de ui in halve ringen. Bak de runderballetjes in een braadpan in wat boter op hoog vuur rondom bruin. Voeg de uien toe en bak ze lichtbruin. Voeg de hacheekruiden en het water toe en stoof de soepballetjes afgedekt in 20 min. gaar.
  2. Kook ondertussen de aardappelen in 20 minuten gaar en verwarm de rode kool langzaam.
  3. Serveer de balletjes met de gekookte aardappelen en de rodekool.
Makkelijke gehakthachee met rodekool

 
Let op! We leggen vanaf 26 april 12.00u geen bestellingen meer klaar tot en met 12 mei.
Je kunt in deze periode wel een bestelling plaatsen, maar pas vanaf 13 mei ophalen.