Briskette
Briskette
0 Reviews | Review toevoegen
Wie durft het aan? 1300 gram en 2200 gram.
€ 16,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
 
De Briskette is nieuw voor mij. Maar wellicht heb jij er wel al eens van gehoord? 
Ik vind het leuk om steeds meer grote stukken vlees te kunnen aanbieden. Vandaar dat we deze er nu ook bij nemen. Als ik er op internet over zoek, komt ik vooral op deze informatie uit: 

Het vergt geduld en wordt kurkdroog als je het niet goed klaarmaakt. De brisket is de borst van het rund en daar rust behoorlijk wat gewicht op. Dit deel bevat bovendien veel pezen en is vrij taai van zichzelf. Een low & slow bereiding is dus een absolute must! Bovendien bevat een goed klaargemaakte brisket die karakteristieke smokering (rookrand dus) en dat vergt precisie. Een brisket wordt dus ook bij voorkeur in een smoker bereid of in een BBQ waarin je kunt roken.

Zo te lezen, is dit een stuk vlees voor iemand die al wel wat ervaring heeft met het klaar maken van grote stukken vlees. Wil jij deze uitdaging aan gaan? 

We hebben ze verpakt met 1300 gram en 2200 gram. 
Het is een vrij dunne lat vlees. De foto komt niet helemaal overeen. Bij ons vlees zitten nog wat inhammen, waar de ribben tussenuit gesneden zijn. Met hier en daar nog wat vetranden. 

Mocht je dit gaan proberen, laat dan zeker even weten hoe het is bevallen! We zijn erg benieuwd! 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Helaas kunnen wij van woensdag (18 mei) tot en met zaterdagochtend (21 mei) geen bestellingen klaar leggen. Bestellingen die dinsdag (17 mei) voor 23.55u geplaatst zijn worden nog klaar gelegd. 
De bestellingen die daarna geplaatst worden zullen zaterdag (21 mei) na 11u klaar gemaakt worden. 
Excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip!!